https://t4.ftcdn.net/jpg/03/30/87/11/240_F_330871122_RPjjv1zBHACwFMoIcRBwPqtolSssf90w.jpg

Gezond, gevarieerd en lekker eten… U komt er niet altijd aan toe. Wij koken graag voor iedereen die niet meer elke dag een verse maaltijd kan koken of hiervoor geen tijd heeft. Bijvoorbeeld als u moet overwerken of thuis druk bent met uw gezin. Of u gaat gewoon voor het gemak.

Wil je iets bestellen bel dan naar 06-51515506 of vul het contactformulier in. Polskie obiady. Zamow telefonicznie,dowozimy gratis 10,50

Wij verzorgen ambachtelijk bereide maaltijden, puur, vers en zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. Wij koken graag voor u!  

Producten die wij rechtstreeks bij de producent halen. Eerlijke kwaliteit en goed voor uw gezondheid.

Wij spannen ons in om u een gevarieerd assortiment aan te bieden, waarbij de seizoenen uiteraard een rol spelen. Wij vinden dat de groenten van het land het best tot zijn recht komen in het juiste seizoen. Volop smaak, volop aanvoer en maximale kwaliteit.

​Wij bezorgen uw verse maaltijden gratis aan huis, u hoeft alleen de maaltijd nog te verwarmen wanneer het u uitkomt. U verwarmt de maaltijden in de magnetron of in de oven. Bewaren in de koelkast of invriezen is ook mogelijk.

Eet smakelijk!

Hoe werkt het?

Geef uw bestelling telefonisch door of via de mail.

Wij zorgen er voor dat uw bestelling op de afgesproken dag bij u thuis wordt bezorgd.

U verwarmt thuis zelf uw verse maaltijden in magnetron of oven, een bereidingswijze wordt bijgesloten.